Toekomstig D-team op herhaling tegen DWSM

Maandagavond 7 maart 2011 oefenden 16 E1- en E2-spelers als D-team tegen DWSM. Het was een leuke voetbalavond die met 0-6 winst werd besloten. U heeft daarover al kunnen lezen.

Gisteren, op 21 maart, waren we toe aan de return en konden wij de gasten van DWSM verwelkomen aan de Broekdijk Oost. Ook nu wisten de FC Breukelen-mannen zes keer te scoren: eindstand 6-0.

Waar het aan lag, is onduidelijk, maar deze avond bracht jammer genoeg niet het frisse aanvalsvoetbal van veertien dagen terug. Lag het aan het hobbelige veld (dat is in het verleden toch wel stukken beter geweest!) of de springerige bal, lag het aan de woeste maar onrustige aanvalsdrift van de withemden of had DWSM zijn zaakjes nu wat beter op orde? Na twee razendsnelle goals zakte het spelpeil over de hele linie gezien terug. Af en toe was het E-voetbal in een D-ruimte.

De wil en de goede moed waren bij FC Breukelen zeker aanwezig, maar op enkele fraaie aanvallen na had dit duel duidelijk aan amusementswaarde ingeleverd. Uit een aantal toeschouwerskelen tekende uw fluitende schrijver (schrijvende fluitist?) termen op als ‘een beetje slappe hap’, ‘lusteloos en zonder ideeën’ en ‘flipperkastvoetbal’. Tja, daar hadden zij toch een punt.

Een en ander neemt niet weg dat een grote groep E’tjes weer eens heeft mogen snuffelen aan voetballen in de echte arena. Dat nemen ze hen in ieder geval niet meer af. Een goede ervaring voor het volgende seizoen.

Tot slot wensen we Guido en Ole beterschap met hun respectievelijke knie- en polsblessure en danken we DWSM voor hun sportieve tegenstand.

21 maart 2011, D-team FC Breukelen - D-team DWSM 6-0

opstelling en goals: Floris (1x), Tim, Daan, Beau, Jelle, Melle, Thomas, Dion (1x), Nick, Sam, Jayson (1x), Jordi G., Jordi H. (3x), Jop, Bob en Bobby.