Fc Breukelen F1 vs. CSW F1 (4-4)

Direct na aanvang van de wedstrijd was er even verwarring over of de zijlijn nu de witte was of de gele, die het veld smaller zou maken. Na een uitgooi vanaf de gele, waar de scheids mee akkoord ging, bleek het toch om de witte te gaan. Een rommelig begin dus.

Deze wedstrijd kenmerkte zich door de enorme hoeveelheid corners, die voor ons redelijk succesvol bleken. En ook “de paal” en “de lat” waren onderdeel van het spel. Zo nam in de eerste helft Milan een corner op Bram, die vervolgens de paal raakte. Hoewel de mooie aanvallen van Breukelen de overhand hadden, kwamen we in de eerste helft niet aan scoren toe.

Jim kreeg nog een prachtige pass aangespeeld, over de tegenstanders heen, maar het mocht niet baten. Vijf minuten voor rust kreeg Milan een onbedoelde tik tegen zijn neus en dat leverde een bloedneus op. Gelukkig had mama Annemarie zakdoekjes bij zich ;-)

Na de rust kwamen er zo maar achter elkaar 3 doelpunten…voor CWS. En dan ineens, uit een corner, bereikt Milan Rafael, die de bal mooi inkopt (3-1). Er ontstaan steeds weer mooie aanvallen en verschillende spelertjes werken zich helemaal uit de naad. Toch scoort CSW de 4-1.

Maar dan, met achtereenvolgens een afstandschot van Milan, een corner van Rafael op Milan en nog een afstandschot besluiten we de wedstrijd met een gelijke stand van 4 tegen 4. Een knap staaltje werk! Op naar volgende week.