1 vinger, 2 paar krukken, 3 wedstrijden en 9 punten

Even een terugblik van de laatste wedstrijden van de A1.

Twee weken geleden een hele mooie thuisoverwinning op Victoria met 7-1 ondanks een niet al te sterke maar wel effectieve wedstrijd. Een mooie opsteker voor de volgende wedstrijd tegen Zuidvogels.

En dan de wedstrijd tegen de koploper Zuidvogels. Om nog een rol te kunnen spelen voor de 2e periodetitel en aansluiting te vinden bij de top moest er die dag gewonnen worden. Na een 0-2 achterstand bij de rust kwam er een herboren FC Breukelen A1 uit de kleedkamer. De resterende 45 minuten waren voldoende om de achterstand om te zetten in een prachtige 3-2 overwinning. De winst was binnen maar wel ten koste van 2 zware blessures van Terrence en Dion. Beide heren hebben dezelfde blessure opgelopen (gescheurde enkelbanden) en zijn dus enkele weken uitgeschakeld. Heren, heel veel sterkte.

Afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen MSV’19 uit Montfoort. Hoe zou de A1 deze wedstrijd oppakken. Onder aanvoering van de “2 paar krukken” uit het team vertrok het gehele gezelschap naar Montfoort.

Ook vandaag weer een matige en zeer rommelige 1e helft. Aangezien MSV ook geen potten kon breken (ondanks een hoop commentaar en geschreeuw van de heren van zaterdag 6 of zo iets van MSV op de tribune) bleef het tot de rust 0-0.

Na de rust een veel scherper en fellere A1 wat direct resulteerde in een prachtige kans voor Daniel maar helaas nam Irvin in buitenspelpositie de aanval over, Irvin scoorde wel maar de goal werd uiteraard afgekeurd.

Na ongeveer 20/25 min kreeg de A1 een vrije trap, Sven legde de bal klaar voor Daniel die op de goal schoot de keeper verwerkte de bal niet goed en na veel gerommel in de doelmond verdween de bal uiteindelijk toch in het net. Wie er scoorde weten we niet precies maar we denken een eigen doelpunt. MSV probeerde wel wat terug te doen maar ook daar ontbrak de scherpte. Eén 100% kans kregen ze nog wel maar keeper Sander kon de bal maar net met 1 vinger voor langs tikken.

Een zucht van verlichting. Weer een keer de nul gehouden, 3 punten en op naar huis.

De komende weken wachten 2 thuiswedstrijden tegen SDO en BVV. Allebei wederom zeer belangrijk.