Breukelen F7 speelt aanvallend toch gaan de punten naar tegenstander

Soms heb je van die wedstrijden dat het gewoon niet wil lukken. Een wedstrijd die je verdient te winnen maar waarbij de afrondingsfase niet oplevert wat je gehoopt had. De tegenstander krijgt twee kansjes en gaat er vervolgens met de punten van door.

Afgelopen zaterdag was zo’n wedstrijd. Breukelen F7 moest uit spelen tegen OSM. Breukelen speelde veel op de helft van OSM toen plotseling de bal toch achter Jelle in het doel belandde, deze was nog erg druk met zijn keeper-handschoen vast te maken 0-1. Keshia die een voetbal blijkbaar ook heel goed met de borst weet op te vangen speelde de bal vaak naar voren. Quinten kreeg voorin verschillende kansen die echter niet verzilverd konden worden. Vervolgens kregen we bijna een eigen doelpunt van de tegenstander cadeau.

Het was bij Breukelen onrustig voorin, zowel Mexim als Yassine probeerde regelmatig het doel te bereiken ze vochten gretig voor de bal. De keeper stond vervolgens goed in de weg. Een uitgooi van onze keeper kwam helaas in de schoenen van de tegenstander terecht en deze konden vervolgens de 0-2 voor de rust maken.

Na de rust kregen we weer tal van kansen o.a. vanuit een aantal corners en een grote kans van Quinten belandde helaas tegen de paal. Vincent en Joost wisten ook regelmatig op het middenveld de tegenstander te blokken net als Hellen die in de verdediging niemand doorliet.

Dat je hoofd cool houden en er voor blijven vechten werkt resulteerde uiteindelijk toch nog in een doelpunt van Floris 1-2.

Kortom Breukelen heeft wederom hard geknokt alleen bleef positief resultaat helaas uit en daar baalden sommige kinderen stevig van!!