Breukelen F7 op tweede plaats na dikke overwinning op Altius

Zaterdag 26 februari daar waar menig elftal vrij had, ging de F7 ’s middags op pad naar Hilversum voor de uitwedstrijd tegen Altius F10. De jongens en meiden van Breukelen hadden er weer veel zin in.

In één van onze eerste aanvallen met Tessa en Quinten voorin wist Yassine een heel mooi doelpunt te maken. Voor het doel kreeg hij de bal, aarzelde geen moment en schoot hem langs de keeper binnen 0-1. Het spel werd met Mart linksvoor goed breed gehouden. Altius kwam nagenoeg niet over de middenlijn.

Een grote kans voor Tessa werd van de lijn getikt door de keeper. Vervolgens was het Keshia “Koeman” die op een meter of 20 de bal voor haar voeten kreeg, hard uithaalde en over alles en iedereen heen de bal net onder de lat in het doel zag verdwijnen 0-2 (een wereldgoal). Bij een aanval van Altius hield keepster Hellen het doel mooi schoon.

Waar we Mexim miste hadden we aan Kerran een hele goede vervanger/verdediger die zelfs ook een doelpuntje mee zou pikken. De altijd hardwerkende Tessa, aangespeeld door Quinten, maakte de 0-3. Dat Breukelen lekker in het spel zat was goed te zien. Na een mooi opgezette aanval van Keshia langs de zijlijn naar Tessa, die de bal vervolgens naar voren op Lucio gaf wist invaller Mart vervolgens (door goed overspel van Lucio) de 0-4 te maken.

Dat Breukelen het doelsaldo positief zou gaan beïnvloeden bleek wel na de rust. Lucio liep zich goed vrij, kwam alleen voor de goal en maakte achtereenvolgend de 0-5 en 0-6 alwaar hij “zichtbaar” blij mee was(?). Quinten die zich regelmatig voor het doel meldde kreeg ook nog een aantal kansen waarvan hij er twee verzilverde namelijk de 0-7 en de 0-8! De 0-8 was een mooie slalom waarbij hij alle tegenstanders in de luren legde!

Tot slot was het Kerran die vanuit een cornerbal een mooi afstandschot wist binnen te werken, zodat de wedstrijd in een welverdiende 0-9 eindigde. Dat het F7 team goed functioneerde was te merken aan het feit dat nagenoeg iedereen een doelpuntje heeft meegepikt.

Door deze overwinning zijn we gestegen naar een tweede plaats in de competitie en spelen we volgende week “de topper” tegen ’t Gooi!!