Muiden F1 - Breukelen F3 (6-3)

Op Zaterdag 5 maart stond de uitwedstrijd tegen Muiden F1 op het programma. Ook deze helft van het seizoen was de wedstrijd uit. Dat dit hobbelige veld geen geluk zou brengen is ook nu helaas weer gebleken.

De F3 begon wat tam aan de wedstrijd. Hierdoor kreeg Muiden veel kansen. Aan het eind van de eerste helft stond het dan ook 2-0.

In de rust was de keeper van de eerste helft (Thomas) gewisseld met Tim. Deze wissel pakte meteen goed uit. Thomas wist na een mooie aanval de score te openen en bracht de F3 terug in de wedstrijd (2-1). De F3 leek totaal niet meer op het team in de eerste helft. Er werd hard geknokt voor iedere bal en iedereen geloofde weer in de overwinning. Dit gevoel werd helemaal sterk toen Eljareau met een prachtig schot de stand op 2-2 zette. Muiden schrok hierdoor wakker en begon weer te voetballen. Het hielp onze jongens niet mee dat de scheidsrechter niet echt goed oplette en het veld met al zijn hobbels de bal vreemd deed wegspringen. Muiden kwam hierdoor terug in de wedstrijd en wist nog vier keer te scoren. Aan het eind van de wedstrijd lukte het Eljareau nog te scoren en kwam de eindstand op 6-3.

Ondanks de uitslag heeft het de F3 laten zien dat ze over karakter beschikken. Er is hard gewerkt door het hele team en vooral in de tweede helft werd er sterk gespeeld.

Volgende week spelen we weer uit tegen DeVecht F3. Het is te hopen dat we daar op een beter veld mogen spelen.