Bekerwedstrijd F1 tegen Maarssen F2 10-1 !!!

Na een heerlijke lente dag mochten we vandaag de bekerwedstrijd spelen tegen de F2 van Maarssen.

We begonnen gelijk goed na een paar aanvallen gingen we weer op het doel af en wist een mooie voorzet van Jim Wessel te bereiken en die zorgden voor een heel mooi openings doelpunt. En dit bleek het begin te zijn van een mooie doelpunt rijke wedstrijd.

Al snel wist Jim ook zelf het doel te vinden en zetten 2-0 op zijn naam. Achterin werd er goed verdedigd wat ervoor zorgden dat onze keeper niet heel veel in actie hoefde te komen. Het volgende doelpunt mag ik noteren op naam van Milan, een mooi hoog afstandsschot 3-0. Net voor de rust weet ook Joost een mooi doelpunt te maken wat voor een 4-0 ruststand en een uitzinnig publiek zorgt.

Wat er in de limo zat in de rust weet ik niet maar ook de tweede helft was de F2 heel goed, er werd goed overgespeeld en verdedigd.

Al snel wist Milan een mooi doelpunt te maken 5-0, daarna was het de beurt aan Joost om met een lekker intikkertje voor de 6-0 te zorgen. Ook Wessel wist er in de tweede helft nog een te maken met een lang afstands schot 7-0.

Dankzij goed verdedigwerk kon het doel schoon blijven aan onze kant, maar aan de andere kant wist een voorzet van Bram voor een prachtig doelpunt te zorgen want Milan maakte (dankzij zijn korte koppie) zijn eerste kopgoal.

Ook de 9-0 komt op naam van Milan en de 10-0 komt dankzij een linkse goal op naam van Jim.

Ook de tegenstanders wisten ons doel te vinden en passeerde net voor het einde Lucas, maar 10-1 is een geweldige monsterstand. Op naar de volgende ronde toppers.