Sterk E1 moet gelijkspel toestaan in regenachtig Laren

Op het programma afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen s.v. Laren ’99 E1. Geen warm onthaal dit keer, maar een onverwacht koudefront dook op en de regen, die maar niet ophield, geselde spelers en supporters.

Na het verlies van vorige week moest onze E1 proberen de goede lijn weer terug te vinden. FC Breukelen begon veelbelovend in een zeer hoog tempo met een goede en snelle balcirculatie. Eindelijk ook eens een verzorgde opbouw van achter en niet de veelgebruikte lange bal naar onze spits.

Het is halverwege de eerste helft wel die spits, Jordi H., die knap inschiet uit een afgeslagen bal: 0-1. Breukelen probeert door te drukken, maar zonder succes. Slordigheid en soms te veel lopen met de bal als oorzaak. s.v. Laren ’99 straft dat handig af, we lijden onnodig balverlies op het middenveld en de witten zijn gezien: 1-1.

Na de rust eenzelfde spelbeeld: twee aan elkaar gewaagde ploegen waarin FC Breukelen misschien iets de overhand heeft, maar s.v. Laren ’99 ook een aantal keren gevaarlijk voor het doel van Sam komt. FC Breukelen mist een paar keer wat geluk voor de goal uit goede, zelf gecreëerde kansen. Hoe de Larense keeper de kiezelharde inzet van Jayson (prachtige voorzet van Jochum) uit zijn doel hield, zal eeuwig een raadsel blijven. s.v. Laren ‘99, onder druk, besluit een handje te helpen en scoort door een inzet van Jordi H. een ongelukkige eigen goal: 1-2.

Met nog een kwartier te gaan zetten de zwart-wit gestreepten uit ’t Gooi aan, maar lijkt FC Breukelen de wedstrijd toch in handen te hebben. De hardwerkende mannen zouden dat ook verdiend hebben, maar een Larens afstandsschot wordt vlak voor keeper Sam van richting veranderd, waardoor hij kansloos is: 2-2. Met de lange bal wordt dan alles op alles gezet om de winst alsnog binnen te halen, maar helaas zonder succes.

Drijfnat en koud naar de kleedkamer met een gelijkspel op zak en omdat ze alles op alles hebben gezet om deze wedstrijd te winnen, mogen ze vandaag extra lang douchen! Gooische meisjes in de buurt?

12 februari 2011, s.v. Laren ’99 E1 - FC Breukelen E1 2-2

opstelling: Sam, Bob K., Bob v/d P., Guido, Jop, Jochum, Jayson, Jordi H., Jordi G.

(1e h.) 0-1 Jordi H., 1-1 s.v. Laren ’99 E1.

(2e h.) 1-2 Jordi H., 2-2 s.v. Laren ’99 E1.

Man Of The Match: Jordi G.