E3 slaat slag, net voor de sluiting van de transfermarkt

Nog net voor het sluiten van de transfermarkt heeft de E3 zich weten te versterken met een nieuwe aanwinst: Nino Heus. Na een week meetrainen mocht hij, samen met de zijn collegae aantreden tegen Victoria E6. Ondanks dat er af en toe een boom met hard gekraak omging door de wind hebben onze mannen een goede pot voetbal gespeeld.

Na de misser van twee weken geleden (IEDEREEN had een off day) probeerden ze afgelopen zaterdag weer als collectief te spelen. Direct vanaf de aftrap zette Victoria druk maar een uiterst koele verdediging wist hen van scoren te weerhouden. Ook de keeper had een aantal geweldige reddingen.

Het middenveld wist via een zeer snelle en goed uitgespeelde counter de aanvallers te bereiken die met een mooi doelpunt de stand in ons voordeel op het scorebord wisten te zetten.

Hierna ging het spel heen en weer en werd het een spannende partij waarbij wij de rust ingingen met een 1-3 voorsprong.

Na rust ging Victoria er voor om het ons lastig te maken hetgeen. Niemand (inclusief de coaches en supporters) hadden door dat de wedstrijd al weer begonnen was en het was al 2-3. Meteen gingen ze er weer voor maar wederom onze keeper heeft met een goede redding de voorsprong weten te behouden.

Hierna stroopte Breukelen de mouwen op en werd er een mooie partij voetbal neergezet. Wederom goed samenspel en individuele inzet resulteerde in een 2-4. Uiteindelijk werd de eindstand 2-7.

Meestal probeer ik geen mannen in het bijzonder te noemen maar dit keer kom ik niet onder een speciale vernoeming uit. Vanaf de zijlijn aan de rechterkant, nog niet halverwege de helft van de tegenstander neemt Maurick de bal aan, haalt gericht uit en mikt de bal over een ongelooflijk grote afstand net over de keeper heen.

Maurick: FANTASTISCH. Als het je nog een keer lukt ontkomt jouw vader echt niet aan een rondje voor het team!