Meiden D1 stormt over BFC heen

De dames vertrokken met alle tegenwind uit FC Breukelen naar Bussum maar hadden snel de vaart te pakken en nadat Abbi zich bij de groep had gevoegd, werd het teamgevoel nog groter.

Sommige meisjes zaten eerst nog met hun hoofd bij het schoolfeestje,maar dat waaide snel voorbij.

Na een straffe warming up en met wind tegen, begonnen de meisjes voortvarend en lieten zich niet de kaas van het brood eten. De ouders hielden elkaar letterlijk uit de wind.

De meisjes kwamen met 1-0 achter. Vervolgens werd door Mariska erg knap de 1-1 gemaakt met een bekeken schot over de keepster van BFC. De coach van Breukelen had het prima neergezet en met deze gelijke stand gingen de meisjes rusten.

Na een plas-, nagel- en harenpauze kwam de wervelstorm van Breukelen op gang: Sanne ramde de 1-2 binnen. BFC deed alles, met een nieuwe scheidsrechter en nieuwe keepster, om het tij te keren maar helaas: de Breukelen-trein was niet meer te stoppen. Sanne, Mariska, Sophie en Gabriella bepaalden de eindstand op 1-6.

Achterin zat het potdicht met Maggy, Kendra en Jasmijn als vrouw-deksters. Dat, wat nog richting doel ging, was een prooi voor Tyra.

De FC Utrecht-training van Richard kwam duidelijk tot uiting in deze wedstrijd en hij toonde zich dan ook een trots trainer van de Meisjes in Breukelen.

Super, meisjes/dames en ga zo door, volgende week wacht Huizen MD1 om 10 uur.