F7 wint een “stormachtige” wedstrijd met 5-1

Zaterdag 5 februari voor de F7 weer een nieuwe kans na een vervelende nederlaag twee weken terug. Er stond vandaag enorm veel wind, dat betekende dus hard achter die bal aan rennen!

Gelukkig voor ons was de tegenstander met een groot team gekomen dus werd er afgesproken om met negen tegen negen te spelen. Zo bleef er voor ons 1 wissel over en was de rest lekker in beweging en dus warm! De eerste helft hadden we de wind tegen en met Quinten, Tessa en Yassin in de aanval wist Quinten halverwege de eerste helft de 1-0 te maken. Een afstandschot van Keshia belandde helaas naast het doel.

SVM liet ook zien dat ze er waren hun gele tenues kwamen in ieder geval dominerend over. Echter door het goed afdekken van de hoek van het doel voorkwam Jelle dat er gelijk een tegendoelpunt viel, de bal belandde hierdoor namelijk op de paal. Op het middenveld werd hard gewerkt door o.a. Floris die met “een hakkie” de bal bij de tegenstander vandaan wist te halen. Ook Marco, Joost en Hellen stonden op het middenveld hun (haar) mannetje. Er kwam nog een kans voor de F7 die ging echter vlak voor het doel langs. SVM wist voor de rust toch door de verdediging heen te komen waardoor de 1-1 viel!

De coach spreekt in de rust de F7 nog even toe, dat er goed wordt aangevallen met elkaar maar dat er ook met elkaar samengewerkt moet worden als er verdedigd moet worden. Joost en Mexim (de laatste van het ruigere verdedigingswerk) zorgen er in het begin van de tweede helft voor dat er niet nog een doelpunt valt voor de tegenstander. Breukelen is veel in de aanval maar de bal waait ook vaak met harde snelheid door over de zijlijn. “Ballenjongens” zouden hierbij goed van pas zijn gekomen, want het is even niet voor te lopen voor Yassin, die uiteindelijk het hele andere veld over moet steken eer de bal tot stilstand gekomen is. Vervolgens maakt Floris vanuit een nieuwe aanval met een mooie lob over de keeper de 2-1.

Dit smaakt natuurlijk naar méér! Tessa die altijd hard werkt in de voorhoede eist de bal weer op bij de tegenstander en zorgt ervoor dat Quinten vrijkomt zodat hij de 3-1 maakt. Tessa kwam vandaag weliswaar niet tot scoren maar zorgde er wel voor dat andere teamgenoten konden scoren. Zo ook Yassin die in de kleine ruimtes goed de bal weet te veroveren hij weet de bal laag in de hoek te schieten 4-1. Vervolgens zal de wedstrijd nog afgerond worden met 5-1 gemaakt door Quinten. Al met al een stormachtige wedstrijd met een mooi resultaat, goed gedaan hoor jongens en meiden!