Verlies voor de F3 in Muiden

Soms zit er wel eens zo’n wedstrijd tussen. Zo’n wedstrijd waarin het allemaal net niet lukt en het geluk ook op lijkt te zijn. Afgelopen Zaterdag was zo’n wedstrijd en dat terwijl we tegen een van onze grootste concurrenten moesten, de nummer drie uit de competitie.

Er werd enthousiast begonnen. Iedereen had er zin in, het was lekker weer en waren veel ouders aanwezig om te kijken. Zelfs de opa en oma van Sten waren helemaal uit Emmen gekomen voor deze wedstrijd.

Muiden speelde goed en combineerde mooi in hun aanvallen. Na vijftien minuten had Muiden al twee keer gescoord en leek het erop dat we zonder zelf te scoren de rust in zouden gaan. Onze jongens probeerde wat ze konden maar de ballen gingen tegen net tegen de paal, naast het doel of werden door de keeper tegen gehouden.

Eljareau wist gelukkig toch nog te scoren. Van zo’n vijftien meter schoot hij de bal hard en hoog tegen de linkerpaal waarna de bal onhoudbaar voor de keeper het doel in ketst, 2-1.

Na de rust was het gedaan. Ondanks mooie schoten op het doel (Sten vanaf zeker 25 meter) wilde het maar niet lukken de bal in het net van Muiden te krijgen.

Bij Muiden ging het steeds beter lopen. Mooie aanvallen zorgde voor steeds meer doelpunten. Tim, die na Simon was gaan keepen deed zijn uiterste best maak kon niet voorkomen dat er nog vier keer door Muiden werd gescoord. De einduitslag van 6-1 was erg jammer maar in deze wedstrijd terecht.

We kunnen niet te lang stil staan bij deze uitslag want volgende week gaan we verder in Huizen voor de beker!