F7 Verliest van OSM na thriller

Goede wedstrijden kun je helaas ook verliezen! Zaterdag 13 november 2010 kwam het ongeslagen OSM op bezoek.

Vanaf de aftrap nam Breukelen het initiatief wat resulteerde in de eerste kans en er zouden er nog héél veel volgen! Echter de eerste kans van OSM was wel raak en na 7 minuten werd het zelfs 0-2. Toch was het Tessa die het weer spannend maakte door de 1-2 in te schieten vlak voor de rust.

Na de toespraak van Kees gingen ouders er goed voor zitten/staan echter voor we weer in de wedstrijd zaten was het al 1-4. OSM benutte elke kans waar Breukelen de mooiste kansen helaas niet wist af te maken. Nadat het 1-5 werd en we nog 4 minuten moesten spelen hadden de ouders de moed al opgegeven maar de F7 wilde niet opgeven!! Quinten scoorde met links 2-5 en direct van de aftrap scoorde Tessa de 3-5 (zou het dan toch nog??).

Nadat het 1 minuut later 4-5 werd door Quinten gingen de hartslagen bij de ouders weer met sprongen omhoog! Zelfs bij de scheidsrechter zodat ook zijn horloge sneller vooruit tikte en toen………….floot hij voor het einde.

Sommige ouders moesten met zuurstof bijgebracht worden en de scheids moest beschermd het veld af (ha ha grapje!). Al met al F7 jullie mogen trots zijn dat jullie tegen de koploper zoveel kansen kregen en er keihard voor gewerkt hebben. Volgende week in Lelystad tegen Batavia proberen we meer van die kansen te benutten! “En scheidsrechter bedankt voor het fluiten!”