F3 speelt gelijk tegen de nummer 1

Dat het een spannende wedstrijd zou gaan worden was al in de kleedkamer te voelen. Zoals altijd was iedereen er ook nu weer en we hadden veel zin in deze wedstrijd tegen Olympia F2, de nummer 1 uit de competitie. Het weer werkte gelukkig goed mee. De voorspellingen waren slecht maar daar hebben we niets van gemerkt. Het was droog en er was weinig wind. Alles leek mee te zitten…..

Dat de ploegen op papier aan elkaar gewaagd waren was ook op het veld goed te zien. Ze gaven elkaar weinig ruimte en waren allebei gevaarlijk richting het doel.

In de tiende minuut neemt Lucas de bal aan op zo’n twaalf meter van het doel. Hij draait naar links en schiet met zijn linkervoet de bal met een mooie boog hoog in de linkerhoek van Olympia, 1-0.

Door dit tegendoelpunt kreeg Olympia het even moeilijk. Thomas probeert het ook van grote afstand en hij had dat goed gezien. De bal schuift tussen alle verdedigers door in de rechterhoek van Olympia, 2-0.

Gelukkig stond Tim in de eerste helft uitstekend te keepen waardoor Olympia geen kans kreeg om te scoren.

In de tweede helft was Olympia weer helemaal terug. Na vijftien minuten is er een rommelig schot van Olympia dat heel ongelukkig het doel van de F3 in rolt, 2-1. Iedereen bleef keihard werken maar dat kon niet voorkomen dat Olympia steeds vaker voor het doel van de F3 kwam.

Toen gebeurde het, in de laatste minuut kreeg Olympia een vrije trap op zo’n tien meter van het doel van de F3. Er werd een hele grote muur gebouwd maar dat was niet genoeg. Met een mooie trap gaat de bal in de rechterbovenhoek van het doel van de F3, 2-2. Onhoudbaar voor Mika die de hele tweede helft uitstekend stond te keepen.

Een uitslag die past bij het beeld van de wedstrijd maar wat hadden we graag gehad dat de tweede helft een minuut korter was geweest……