A1 blijft inventief om te kunnen blijven winnen

Het zou eens goed voor de A1 zijn als de spelers weer eens allemaal fit geraken. Iedere week is de opstelling die de trainer op het veld zet noodgedwongen weer anders. We hebben nog geen 2 wedstrijden achter elkaar gezien met de 11 spelers van de week daarvoor. Voor de trainer zeer lastig om er vaste patronen in te krijgen want de ene spits of middenvelder is de andere niet.

Toch weet de A1 regelmatig iets toe te voegen waar ze de kracht uithalen om te winnen.

We hebben de corner gehad, de vrije trap, de tips van Floris en nu de teambespreking van één van de spelers zelf. Deze week was keeper Sander aan de beurt. Wat er achter de gesloten deuren is besproken zal voor ons wel een raadsel blijven maar het heeft het team wel op scherp gezet. Na de dramatische (uiteindelijk wel gelukkige) 3-3 wedstrijd van vorige week tegen SCW werd er nu gevoetbald voor een klein beetje eerherstel.

SVM uit Maartensdijk was de tegenstander. Bij de bekerwedstrijd aan het begin van het seizoen was het een grote overwinning voor de A1 en daar school dus ook het gevaar in.

Gelukkig begrepen de heren wat er van hun verwacht werd. Het was wel weer even zoeken naar elkaar maar gaandeweg ging het beter lopen. Een goed fluitende scheids gaf de A1 halverwege de 1e helft een penalty die helaas niet werd benut. Toch was er een 1-0 rust. Na de rust zette de A1 door ging opzoek naar een 2e goal. Die kwam er zeker maar ook de 3e en 4e goal konden genoteerd worden. Een niet gegeven maar wel verdiende penalty voor een overtreding op Vincent en de onterecht afgekeurde goal van Bob maakte de tweede helft compleet. Een mooie 4-0 overwinning en toch ook een beetje opluchting dat het wel degelijk kan. De goals zijn gescoord door Vincent en Daniël maar voor ons speelde Martijn een zeer sterke wedstrijd.

Volgende week gaan we naar de koploper die nog geen een wedstrijd heeft verloren, hopelijk zijn er dan weer wat meer fitte spelers zodat we eindelijk is op volle sterkte naar de tegenstander Wasmeer A1 kunnen.