E3 : drie doelpunten in de eerste minuten

De E3 doet haar naam eer aan door in de eerste 5 minuten van de wedstrijd tegen SVM E3 drie doelpunten te scoren. Mooi samenspel tussen Bram de Hollander en Melle in de aanval bracht een regen aan doelpunten. De E3 is nu al vier wedstrijden achtereen ongeslagen en dit smaakt duidelijk naar meer.

Weliswaar worden twee man gemist, Hielke is namelijk ziek en Ruben heeft op zich genomen om in te vallen bij de E6. Maar de inzet en samenspel van iedereen zorgt ervoor dat dit gemis goed wordt opgevangen.

De jongens in de aanval worden goed gesteund een aangespeeld door het middenveld en de verdediging. Jhan-Carlos als rots in de branding op keep, Maurick de eerste helft en Sebastiaan en Bram Hogendoorn houden het veld voor het doelgebied keer op keer goed schoon door de aanvallers de bal uit de voeten te halen en hun aanval te verstoren. Er wordt goed verdedigd en hard gewerkt door iedereen.

Met name vanuit het midden weet Samir met goed gerichte acties de bal te onderscheppen van de tegenstander en mee te gaan in de aanval. Na drie vernietigend harde goals van Melle en een fraai doelpunt van Bram Hollander in de eerste helft , wisselt Maurick met Melle naar de linksvoor positie.

Wederom blijven de jonge mannen uit Breukelen scoren. Ondanks een paar mooie counteracties van SVM waardoor SVM nog drie keer weet te scoren. Hebben de vijf goals van Melle, twee van Bram de Hollander en drie van Maurick een fraaie winst opgeleverd van 10-3.