Onnodige rode kaart nekt Fc Breukelen

FC Breukelen verloor vanmiddag met 3-1 in Veenendaal van mededegradatiekandidaat de Merino’s.

Middenvelder Lars van de Post werd na 30 minuten gewisseld voor Sven Hensbergen. In de 40’ste minuut scoorde Gokhan Yasar de 0-1 uit een wat makkelijk toegekende penalty. De 0-1 werd niet de rustand want De Merino’s scoorde in de 46’ste minuut de 1-1.

Na rust met Walter Kos en Jacky Castelijs weer in de ploeg veroorzaakte doelman Alec Sacca een strafschop. De scheidsrechter gaf daarvoor geel. Omdat Alec bleef mopperen trok de scheidsrechter nogmaals geel, dus verder met tien man.

Fc Breukelen had al drie keer gewisseld waardoor David Toxopeus als keeper moest gaan fungeren. Zij eerste daad was het …….stoppen van de strafschop. Met tien tegen elf werd de <Merino’s wat sterker hetgeen resulteerde in de 2-1. Fc Breukelen probeerde daarna nog van alles maar kreeg vlak voor tijd nog de 3-1 te verwerken.

Fc Breukelen zaterdag 6 november thuis tegen Geinoord.