A1: Gaan we wel of gaan we niet?

Dat was het dilemma afgelopen zaterdag voor een bekerwedstrijd van de A1 tegen OSM.

De regen kwam met bakken de hemel uit en ik wist niet of m’n plu tegen de wind bestand was. Lekker thuis was een prima alternatief. Een beetje sport kijken of een Engelse voetbal- wedstrijd maar dan wel lekker droog binnen met een heerlijke warme chocomel met slagroom. Maar ja, kon vorige ook al niet naar de wedstrijd tegen Altius en toen werd er verloren.

Dus hup in de auto en op naar OSM. Plu en regenpak mee. De heren kunnen vast wel wat ruggensteun gebruiken. De wind (zeg maar gerust storm) stond recht over het veld dus de spelers van beide teams hadden de wind mee en tegen. Na een flinke worsteling met wind en plu bereikten we de overkant van het veld waar we wat uit de wind stonden.

Toen de wedstrijd was begonnen kreeg ik een beetje het idee dat de heren op het veld met hetzelfde dilemma zaten als ik, eigenlijk niet op het veld maar liever binnen. De mannen op de bank zaten ineen gedoken in de dug-out en ook op het veld miste ik wel wat aan bezieling, bevlogenheid en beleving. Het was niet slecht maar iets was er niet. OSM had daar geen last van. De duels werden gewonnen en er werd ook slimmer gespeeld. De aanval van de A1 was machteloos zonder de geblesseerde Daniël. Een ruststand van 1-0 viel uiteindelijk niet tegen. Na de rust nam OSM het heft in handen en was van plan de wedstrijd te winnen. Na de 2-0 werd er bij de A1 wat gewisseld en omgezet maar dit bleek uiteindelijk niet voldoende. OSM won de wedstrijd met 3-1. Verdediger Sven scoorde als “tijdelijke-aanvaller” de enige goal voor de A1. Volgende week hoop ik tegen Maarssen A1 een bevlogen team met veel bezieling te mogen beleven. Dus heren volgende week vrijdagavond even één keer geen gedag zeggen tegen assistent-trainer Floris wat hij ziet alles.