F7 redt het niet tegen Bunnik F8

Zaterdag 9 oktober 2010, dit keer valt het me erg zwaar om een verslag te schrijven van het Breukelen F7 team! Ook al staat plezier hebben in de sport voorop, je wilt zo graag dat je kinderen winnen!!

In deze wedstrijd stond echter één klein kort/kaal geschoren mannetje van de tegenpartij centraal, die zich als een klein slangetje langs onze spelertjes wurmde. Hij was ook één van de weinigen die je zag voetballen de anderen tegenstanders vormden meer een blok voor het doel, dat ons dan logischerwijs ook in de weg zat!! Dit kleine manneke maakte dan ook (helaas voor ons) 6 van de 8 tegendoelpunten geloof ik!!

Er werd door iedereen hard gewerkt en gevochten, Breukelen kreeg af en toe een kans, dat resulteerde in een 1-5 voor de rust. Ons eerste doelpunt werd gemaakt door Tessa. Ook in de tweede helft werd er weer hard gewerkt en flink gevochten waardoor het F7 team (inmiddels bij een stand van 1-7) nog 2 doelpunten binnenhaalde. Eén gemaakt door Vincent en nog één door Tessa.

Jammer genoeg was het eind resultaat 3-8 en wat zeggen we als ouders dan vaak: “de volgende keer beter!”