Eerste drie punten binnen voor de F7

Zaterdag 2 oktober 2010, Breukelen F7 speelt uit tegen Altius F7 in Hilversum.

Het elftal van Breukelen is in stijgende lijn dus natuurlijk vandaag gebrand om te winnen!!

Vol goede zin gingen we van start! De 1e aftrap voor Breukelen ging vrij snel over aan de spelers van Altius. Met Joost op het doel en zijn goede redding ging hun eerste kans er niet in!! Het spel ging wat op en neer maar uiteindelijk werd het Breukelen dat vaak in de aanval kwam.

Er stonden echter veel verdedigers voor het doel van Altius waardoor het lastig was te scoren. Uiteindelijk kwam er dan toch een moment dat de tegenstander de bal niet weg kreeg en daar profiteerde Quinten gelijk van, waardoor het na 10 minuten spelen 0-1 werd voor Breukelen.

Zoals vaker te zien in een voetbalwedstrijd, is de blijdschap na het scoren zo groot, dat men weer even om moet schakelen naar het moment van spelen! Kortom Breukelen kwam eind van de eerste helft onder druk te staan maar door hard werken van o.a. Yassin, Marco en Daan bleven we overeind tot in de rust.

De tweede helft ging van start met Helen op het doel. De tegenstander wilde natuurlijk ook een doelpunt maken dus de druk bleef nog even voor Breukelen aanwezig en het werd 1-1. Dit doelpunt zorgde er voor dat onze mannen en meiden er weer vol tegenaan gingen. Vincent en Jelle zorgden voor het wegmaaien van de bal en ook langs Mexim kom je niet met zijn mooie schijnbewegingen!

Helaas raakte Daan geblesseerd waardoor Tessa haar kans schoon zag en de 1-2 voor Breukelen F7 maakte. Ook kreeg Breukelen nog een vrije trap maar het spel kwam weer even in handen van de tegenstander. Geleerd van de vreugde bij het eerste doelpunt liet Breukelen F7 het spel niet lang toe aan de tegenstander. Helen nam een mooie uitrap richting Keshia en die gaf op haar beurt een strakke voorzet op Tessa, waaruit het derde en winnende doelpunt kwam 1-3!!! Zo ging Breukelen F7 trots met drie punten naar huis! Goed gedaan hoor!!

En vaders en moeders bedankt voor het aanmoedigen!!!! En Chris bedankt voor de leuke foto’s.

Kortom waar we al drie wedstrijden naar uitkeken is nu geschied en dat smaakt natuurlijk naar.…… meer!!!