F5 duidelijk een maatje te groot voor de Vecht

Na alweer 3 overwinningen op rij voor de F5 van Breukelen stond de F4 de Vecht in Loenen op het programma.

Breukelen heeft de vele trainingen en wedstrijden van de afgelopen maanden gebruikt om het samenspel en de techniek te verbeteren, en dat was zeker te merken in deze wedstrijd. De toch wel pittige doelman van de Vecht werd in de eerste helft al 5 keer gepasseerd, terwijl onze keeper Jonas geen bal in zijn buurt zag komen.

Behalve voetbalvirtuoos Niek wisten ook de begaafde Thomas en slinkse Tony doelpunten te stelen.

De ruime voorsprong werd door Breukelen gebruikt om in de tweede helft het positiespel binnen de eigen gelederen tussen de oren te krijgen. De anders zo solide verdedigers Jonas en Thijmen vormden dit keer de voorhoede, terwijl aanvallers Niek, Thomas en Tony de verdediging op zich namen. Fedde, Beau en Berend hielden het middenveld goed in de gaten, en aan Joris de taak om het doel schoon te houden.

Dat deze nieuwe posities voor de mannen even wennen waren, bleek al snel toen Joris zwaar belaagd werd door de tegenstander, en Breukelen binnen de kortste keren 4 tegendoelpunten moest incasseren. Toch wist ook Breukelen met deze stoelendans nog 4 keer het doel van het verraste team van De Vecht te bereiken.

De kracht van de F5 zit blijkbaar toch vooral in het tot in den treuren geoefende samenspel in combinatie met ieders natuurlijke veldpositie.

Breukelen kan dan ook met trots terugkijken naar de einduitslag van 9-4 en mag zich nog steeds ongeslagen voorbereiden op de volgende wedstrijd.