BFC F11 – FC Breukelen F4

Vandaag was het heerlijk uitslapen voor de F4. Pas om 10.45 uur verzamelen en op naar Bussum waar we onze tegenstanders de F11 van BFC om 12.00 uur op het veld ontmoeten. Onze Hidde moesten we vandaag helaas missen, die was afgemeld.

Nog snel moet er door de tegenstander een fluitje uit de bestuurskamer geregeld worden (wel zo handig voor de scheidsrechter) en kunnen we van start. Nog geen 10 minuten zijn we aan het spelen en Aboubakkar haalt uit voor het doel en maakt 0-1.

Maar BFC laat het daar niet bij zitten en maakt 1-1. Luca staat net goed voor het doel als hij de bal aangespeeld krijgt. Hij schiet en we houden onze adem terwijl de bal net even langs de doelpaal vliegt. Even gaat BFC wat aanvallender spelen en onze keeper Mike weet enkele malen de bal goed uit het doel te houden. Aboubakkar weet nog een keer te scoren en maakt 1-2.

Na de rust mag Aboubakkar het doel in en gaat Mike mee het veld in. Al snel weet Marcellino de bal te onderscheppen en met snel dribbelwerk weet hij vanaf het middenveld elke tegenstander te ontwijken. Hij dribbelt op het doel af en scoort 1-3. Met luid gejuich vallen de spelers elkaar in de armen en complimenteren elkaar met de winst.

Maar dan ook een pechmomentje in de wedstrijd. De bal valt via de knie van een speler in ons eigen doel. Niets aan de hand want wij staan nog steeds voor met nu 2-3. Het is duidelijk te zien dat onze jongens zich daar niet door van hun stuk laten brengen. David weet de bal goed over te spelen en maakt een mooie kans voor Luca. Bjorn, Daan en Nick werken goed samen om te zorgen dat de bal in ons bezit blijft. Sem neemt de bal goed aan van Nick en gaat op het doel af. Het begint ineens even te regenen maar dat weerhoud Sem er niet van om een mooie 2-4 te scoren.

Voor onze F4 is het nu helemaal duidelijk, wij gaan zo met de overwinning naar huis. Luca probeert nog enkele malen op het doel af te gaan en uiteindelijk wordt zijn werk beloond en maakt hij de eindstand 2-5. Blije gezichten en duidelijk tevreden schudden we onze tegenstanders de hand. Nog even penalty’s schieten en daarna vertrekken we terug naar Breukelen.

De jongens hebben hard gewerkt vandaag en mogen trots op zichzelf zijn. Op naar volgende week weer…