Goed gedaan E4

Zonder Vincent moesten wij in Wasmeer aantreden. Mooi weer, geen regen en lekkere koffie en thee voor de supporters van onze E 4 jongens in de kantine voor de aftrap van de wedstrijd. Onze coach Sid geeft nog de laatste aanwijzingen aan onze jongens en de wedstrijd kan beginnen.

Snel wordt al duidelijk dat onze jongens goed op dreef zijn en ze lieten heerlijke bal passagen zien. Het was Levi die doorbrak en verdiend ons team in leiding bracht. Onze jongens waren duidelijk beter en de ene na de andere aanval volgde. Na een vrije trap liet Ezra zien dat hij over een knalhard schot beschikt. In de hoek van het doel liet hij de doelkeeper van Wasmeer geen kans. Echt klasse Ezra.

Direct na zijn invallen nam Destin de bal en schoot net als Ezra mooi in de rechter kruising – 0 : 3. Af en toe kwam Wasmeer er nog aan te pas en liet zien waarom zij vorige week zaterdag hoog gescoord hadden, maar wij hadden in Daan als keeper en Rietje en Jurriaan echt klasse verdedigers. Toch kwam Wasmeer op 1:3, maar voorafgaand aan deze tegengoal hadden Thijs, Jacko en Olivier nog kansen om de score te verhogen. Toen volgde pauze – limonade en nieuwe aanwijzingen van coach Sid.

Onze jongens blijven onvermoeibaar aanval op aanval spelen en zo was het Olivier die na een goede pass van Jacko alleen voor de keeper stond en inschoot. Het viel de supporters wel op dat misschien door het mooie weer, de een of andere speler problemen met zijn conditie had. Wasmeer probeerde hiervan gebruik te maken om de afstand te verkorten, maar het was Destin die na een fijne solo heerlijk de keeper van Wasmeer passeerde maar ook een blessure door een gemene overtreding opliep. Hij moest ondanks een goede behandeling door ons nieuw medisch staf lid Hans, toch aan de zijkant blijven. Toen was de koek op en Wasmeer kon nog op 2:5 komen, maar daarna waren de drie punten wederom in onze zak.

Jongens, na drie wedstrijden al 6 punten – mooi gedaan. Tot volgende zaterdag.

e_4_uit_tegen_wasmeer_e_3.jpg