Breukelen F7 in stijgende lijn

Breukelen maakte deze week wederom een goede start in de wedstrijd tegen Weesp F7 en zocht gelijk de aanval met debutante Tessa.

De keeper stopte de bal en vanuit een tegenaanval kreeg Hellen helaas de bal achter in haar doel 0-1 voor Weesp. Het spel ging gelijk op, een 0-2 was echter niet te voorkomen en vlak voor de rust ging een vrije trap van de tegenstander hoog het doel in dus 0-3 met de rust.

Na de rust kwam Breukelen F7 sterk terug. Met Joost op het doel en een stevig verdedigingsblok bestaande uit Mexim, Jelle, Floris, Daan en Keshia kreeg Weesp deze helft géén enkele kans meer om te scoren. Het middenveld met Lucio, Vincent en Yassine bediende onze spits goed, waardoor er in eerste instantie drie goede kansen ontstonden en er vervolgens bij de vierde en vijfde kans echt twee mooie goals gemaakt werden (1-3 en 2-3) door Tessa.

Bijna hadden we ons eerste punt gehaald maar helaas ging de bal de laatste seconde op de paal. Daarna floot onze debutant scheidsrechter Mike (wel een talentje) af!

De penaltyreeks werd met volle overtuiging (6-2) gewonnen waardoor een ieder toch nog met een goed gevoel het veld afging.