F1 blijft winnen

We mochten vandaag in actie komen tegen de mannen van Maarssen F2.

De F1 begon gelijk goed na de aftrap van Maarssen konden we al snel aan de bal komen wat gelijk voor een lekkere aanval zorgden. Een bal van Wouter op Milan en een paar prachtige passeer bewegingen verder was het eerste doelpunt binnen op naam van Milan(1e minuut).

2e minuut een heel mooi hard schot van Milan maar helaas op de paal, 3e minuut wederom een schot van Milan maar helaas van de lijn gehaald en een snelle aanval van Maarssen zorgden voor een beetje spanning bij ons doel maar hij ging gelukkig mis.

We zijn pas 5 minuten verder in de wedstrijd en ik kan het haast niet bij houden wat een actie, maar ik klaag niet hoor.

Een hele mooie pass van Rafael op Diana volgt en helaas kan Diana hem niet over de doellijn krijgen maar zorgt wel voor een corner,die Milan erin kon trappen 2-0.

Een aanval later weet Milan een prachtig doelpunt te maken een lopje over de keeper 3-0.

Maar ook Maarssen komt wat meer op gang en na het verdienen van een corner weten hun ook een doelpunt te maken.

De bikkels Jim, Rafael en Wessel zorgde er werderom voor dat er weinig aanvallen dicht bij het doel kwamen wat Lucas rust gaf bij het doel.

Voor de rust wist Milan er nog een te scoren en 4-1 is een lekkere rust stand.

De tweede helft begonnen we met en paar lekkere acties van Wessel maar ondanks dat hij graag voor zijn Opa en Oma wilde scoren gingen ze er niet in.

Een mooie aanval van Maarssen zorgden ervoor dat keeper Wouter een doelpunt om zijn oren kreeg.

Gelukkig wist Lucas snel daarna uit een corner van Joost te scoren 5-2. Het stofzuigers trio achterin verzetten zeer goed werk en voor kwam nog meer tegen doelpunten.

Jim wist ons nog te verrassen met een heel mooi schot van ver maar helaas kwam hij hard op de paal en werd de eindstand 5-2.

Toppers jullie hebben naar mijn idee weer erg jullie best gedaan want tenslotte telt de uitslag!