F3 wint met 5-3 van Victoria F12

In de kleedkamer voor de wedstrijd werd er vol overtuiging geroepen dat we makkelijk gingen winnen van Victoria F12. Niets was minder waar. Voor deze overwinning moest geknokt worden!

Victoria begon sterk en speelde verassend goed georganiseerd. Gelukkig waren onze jongens goed wakker en gaven ze weinig kansen weg. Na vijf minuten lukte het Sten om met een mooie trap de 1-0 te scoren. Victoria antwoorde niet lang daarna met een mooie aanval waaruit ze de stand weer gelijk maakte, 1-1.

Het spel bleef snel op en neer gaan met kansen voor beide ploegen. In een duel lukt het Lucas om de bal af te pakken, hij draait en schiet direct op het doel van Victoria. De keeper raakt de bal nog aan maar dat was niet genoeg, 2-1. Victoria blijft komen en het lukt ze om de 2-2 te scoren. Gelukkig blijven onze jongens rustig en gaan ze steeds beter kijken en overspelen.

Eljareau vangt een afvallende bal op, aarzelt geen moment met schieten en scoort de 3-2. Na de rust blijft het spannend en lukt het Victoria weer om scoren, 3-3. Onze jongens blijven goed naar elkaar kijken en spelen in de tweede helft erg goed samen. Eljareau neemt de bal mee en geeft een mooie pass op Tim. Tim neemt de bal mooi aan en kijkt goed waar hij moet schieten. Met een prachtig schot hoog in de lange hoek scoort hij de 4-3.

Nu geven we de voorsprong niet meer uit handen. Victoria wordt moe en wordt verder de in de verdediging gedrukt. Sten loopt met de bal op de keeper af en probeert de schieten. De keeper duikt op de bal en Sten valt op de grond. Gelukkig blijft hij goed naar de bal kijken want de keeper laat de bal los. Sten staat snel op en weet de bal te pakken en direct de 5-3 te scoren. Een mooie overwinning van het hele team waar, met dapper keeperswerk van Jens en Simon, hard voor geknokt is.

Volgende week spelen we uit in Weesp tegen de F5 van FC Weesp.