Breukelen F7 betoverd door een regenboog

Zaterdag 18 september mocht de nieuwe F7 van Breukelen hun eerste uitwedstrijd spelen tegen Laren 99 F7. Beide teams spelen dit jaar voor het eerst in een competitie. Om 7.45 verzamelen op het parkeerterrein van Breukelen was best vroeg maar iedereen had er veel zin in en gingen we dus vol goede moed naar Laren! Helaas waren Mexim en Marco afwezig.

Voor het “teamgevoel” nog allemaal even snel op de foto voorafgaand aan de wedstrijd en toen van start! Floris keepte de eerste helft en had er erg veel zin in gezien zijn “moves”. De eerste aanval was voor Breukelen F7 echter door een counter scoorde de tegenstander het eerste doelpunt(1-0). Vervolgens hadden wij daar wel een antwoord op met een harde knal in het dak gemaakt door Quinten(1-1). Tegen de verhoudingen in ging Breukelen F7 de rust in met 3-1 door nog twee counter ballen tegen.

Het weer was wisselvallig en zo merkte Yassine en vervolgens ook de rest van ons team op dat er een mooie Regenboog in de lucht te zien was of dit nu de 4-1 veroorzaakte?? De tweede helft stond Keshia op het doel en met een flinke uittrap, wist vervolgens Vincent met een mooie voorzet Quinten te bereiken, die alleen voor de keeper kwam en de 4-2 maakte. De wedstrijd lag toen nog helemaal open!

Sam helaas met zijn arm in het gips kwam ons toch nog even aanmoedigen! We waren veel op de helft van Laren echter wanneer zij in balbezit kwamen, hadden ze al twee man voor ons doel staan om de bal op te wachten. Dit was een zware klus voor Helen die in de verdediging stond en hulp kreeg van Jelle en Daan. Hoewel we toch wat kansen kregen en/of misten (hoe je het noemen wil) kregen we vervolgens weer 3 doelpunten tegen waardoor het 7-2 werd.

Door een goede corner van Joost wist Lucio tot slot nog een derde doelpunt voor Breukelen te maken (7-3) maar helaas gingen we dus toch “betoverd door een Regenboog” van het veld af!!