A2 revancheert zich met 8-2 winst op VVZ’49 A2

Na de kater van vorige week - een 4-2 nederlaag op JVC Nieuwegein - wist de A2 wat te doen stond namelijk winnen van VVZ’49 A2. Op een mooie na zomerse middag kon Fc Breukelen beginnen met voetballen.

Fc Breukelen startte goed en was fel in de duels wat leidde tot de 1-0 van Bob op aangeven van Mark. Na een mooie aanval van VVZ, die onschadelijk werd gemaakt door Kees-Hein en Robin, kon Mark de bal oppikken en het hele veld overlopen en vervolgens afleggen op de vrijstaande Fatih die hiermee de 2-0 kon binnenschieten.

Na de goal waren er legio kansen voor de voorhoede van Fc Breukelen die verzuimde te scoren. Een tegenvaller voor Fc Breukelen was dat de nieuwe aanwinst Valentijn al binnen 20 minuten vervangen moest worden door Thomas vanwege een blessure.

Fc Breukelen stond te slapen achterin en VVZ’49 kon na een goed uitgespeelde counter met enig geluk de 2-1 scoren. Fc Breukelen werd wakker geschud en ging weer fel de duels in. Na een aanval van VVZ’49 kon Robin uitverdedigen maar een VVZ’49 speler raakte zijn hoofd. Robin schoot een kanonskogel naar voren vanaf eigen 16 meter naar de 16 meter van de tegenstander die de snelle Fatih kon meenemen en scoren. Dit betekende de 3-1 en dat de marge weer op 2 stond.

Niet veel later kon VVZ’49 makkelijk scoren nadat de rechtsbuiten van VVZ’49 makkelijk kon voorzetten en de attente spits kon intikken 3-2. Vanaf dit moment gingen alle knoppen om en begon Fc Breukelen pas echt goed te voetballen. Nadat er mooie passes van Nick en Rick niet aankwamen. Kon Mark wel de perfecte steekbal aan Fatih geven die met een mooie lob kon scoren 4-2. Die hiermee zijn hattrick compleet maakte want het was namelijk zijn derde doelpunt.

Toen werden er een aantal wissels doorgevoerd: Alex kwam erin voor Rick, Jeroen voor Adriaan en Bart kwam erin voor Nick. Na de wissels liep het beter. De 5-2 werd gescoord door Mitchell die een prachtig uitgespeelde aanval met zijn chocolade been achter de doelman kon werken. De laatste goal voor rust kwam van de voet van Bob die na een lange aanval de doelman kon passeren en scoren 6-2.

Na de rust kwam Fc Breukelen sterk uit de kleedkamer. Dit leidde dan ook tot 7-2 van Bob die een FC Barcelona aanval afmaakte. Deze goal ging namelijk over zoveel schijven. Robin,Kees-Hein, Bart, Bob, Fatih, Rick, Mitchell, Mark waren allemaal bij deze aanval betrokken.

De Laatste goal van de wedstrijd was al helemaal een “beauty” Fc Breukelen zette VVZ’49 vast en begon met rondtikken rondom de 16 meter vond het gaatje en Bob schoot met een pegel de 8-2 binnen “GOLAZO” want het was een aanval waar Barcelona nog wel wat van zou kunnen leren. De wedstrijd eindigde in rustig rondtikken en niet verder willen uitlopen. Volgende week de uitwedstrijd tegen Argon A6.