Top-klasse

Op zaterdag 4 september mochten we uit spelen tegen de F1 van VV Maarssen. Niet om negen uur ’s ochtends, zoals gewoonlijk, maar om prime-time half twaalf! Helemaal niet zenuwachtig voor deze belangrijke wedstrijd vertrokken we. We hadden minder supporters dan normaal vanwege de tenniswedstrijden waar veel van de ouders aan meededen, maar gelukkig had Bram zijn nicht Esmee opgetrommeld en kwam ook hoofdtrainer Herman kijken. De zieke Wouter voerde met zijn zelfgemaakte spandoek het supporterslegioen aan. En zij kwamen niet voor niets.

Milan had goed geslapen en was in vorm. Hij speelde zijn tegenspelers met het grootste gemak uit en speelde goed over. Samen met Bram kwamen een aantal 1-2-tjes goed uit de verf waardoor Bram tweemaal tot scoren kwam. Milans goal kwam pas later in wedstrijd, een mooie counter werd rustig langs de keeper geschoten. Rafael deed het ook heel prima en bleek weer cornerspecialist bij uitstek te zijn. Hij had een heerlijke doelpunt, een droge knal van afstand.

Wessel liep steeds daar waar hij nodig was en kreeg de bal goed naar voren en ook Jim was snel en goed bij de les. Ondanks een aantal overtredingen op hem die niet werden gezien, bleef hij bikkelen en het overzicht houden.

Joost was een topper, met twee doelpunten, waaronder een mooie volley. Hij kreeg veel ruimte, omdat we met twee spitsen speelden, en dat had resultaat. Dat was ook zo bij Diana, die weer lekker fel op de mannen van VV Maarssen afging om ze vakkundig de bal af te nemen. Ze pikte ook haar doelpunt mee met een mooi schot in de rechter bovenhoek.

En dan Lucas. In zijn nieuwe keepersbroek, speelde hij de sterren van de hemel. Slechts 1 bal liet hij door! En dat een hele wedstrijd lang.

Kortom: door goed samenspel en doordat iedereen elkaar de bal gunde op de juiste momenten stond er weer een echt team. Top-klasse!

Eindstand: 7 - 1

Doelpunten gemaakt door: Bram (2), Joost (2), Rafael (1), Diana (1) en Milan (1).