A1 voetbalt naar mooie uitslag

Na een aantal trainingsweken en diverse oefenwedstrijden is gisteren de aftrap geweest van de competitie. Trainer Jan Blom en ass.trainer Floris Vermeulen hebben de taak om een vrijwel geheel nieuwe A1 met veel 1e jaars tot een mooie eenheid te smeden. De heren worden bijgestaan door een nieuwe “teammanager” dhr. Gerard Uitenbosch die de “niet technische zaken” van het team gaat regelen en ook dit jaar is de trouwe Gert Jan Loenen de grensrechter/vlagger.

De voorbereiding van het team is qua uitslagen goed verlopen er werd 1x verloren en 3x gewonnen waarbij zelf ook nog de nul werd vastgehouden. Na afloop van deze periode heeft de trainer zijn definitieve selectie bekend gemaakt.

In de goal staat, net als voorgaande jaren, Sander. Voor hem staat dit jaar op Gerard na een geheel nieuwe verdediging van Mick, Sven, Dion, Martijn. Het middenveld een mix van 1e en 2e jaars Lars, Ward en Lars zijn de 1e jaars, Nino en David de 2e jaars.

De aanval bestaat uit de nieuwe spelers Daniël en Vincent en de 2e jaars Irvin, Terrence en Bob.

Patrick en Mark zullen het team dit jaar bijstaan indien dit noodzakelijk is.

David is de nieuwe aanvoerder dit jaar.

Uit de oefenpartijen is gebleken dat het voetbal nog niet soepel verloopt. De vele blessures die er momenteel zijn en het onregelmatig terugkomen van spelers van vakantie maakte het er niet gemakkelijker op.

Toch hebben de trainers de lat vrij hoog gelegd omdat zij vinden dat dit team veel voetbal in zich heeft. Het is dus hun taak om te zorgen dat dit de komende weken/maanden eruit kan komen.

De 1e competitiewedstrijd gaf een klinkende uitslag te zien. Een 6-0 overwinning op Hoogland A2. Toch werd het een zeer matige wedstrijd met niet al te best voetbal. De wedstrijd werd zelfs de laatste 15 min. met 10 tegen 10 gespeeld. Niet vanwege kaarten maar wel omdat beide teams niet genoeg fitte spelers hadden om het voltallig uit te spelen.

Dus nog veel werk aan de winkel voor de trainers en fysio’s om te zorgen dat alles goed gaat verlopen.

Als trouwe supporters hebben we al wel mooie dingen gezien en hebben we vertrouwen in het hele team.

Heren veel succes en laat ons “genieten” dit jaar en wat betreft het motto “het is fijn langs de lijn” willen wij dit jaar wel weer ervaren.