F4 Vol vuur van start

Zaterdag 21 augustus is ook de F4 van start gegaan. De Brookies van vorig jaar (Thomas, Niek, Lars, Thijs, Fedde, Joris, Thijmen, Jonas en Tony) beleefden hun F-jes vuurproef tegen de F-meiden van CSW.

Na een lange warming up (de tegenstander was wat laat) werd meteen de aanval op gezocht. Het spitsenduo Niek en Tony wisten veelvuldig het net te vinden. De verdeding met Jonas, Lars en Thijs kwam geen moment in de problemen en werd dan ook niet gepasseerd. Middenveld speelde Fedde en Thomas erg goed.

Thomas was de verrassing bij de start van het nieuwe seizoen. Onze middenvelder bleek een kleine, scorende, Sneijder in de dop te zijn geworden (veel getrained volgens papa). Thijmen (keeper 1e helft) en Joris (keeper 2e helft) hadden het te makkelijk. Geen enkele keer kwam de tegenstander over de middenhelft.

Alleen tijdens het penalty schieten moest Joris aan de bak. De uitslag na 60 minuten was uiteindelijk 12-0 voor de F4. Exacte score verloop is niet meer bekend, maar Niek, Tony en Thomas scoorden veel!!