Eerste wedstrijd van F5 op zaterdag 21 augustus

Zaterdag was het dan zover, de eerste echte wedstrijd van de F5. Om half negen verzamelen om allemaal om te kleden in de mooie voetbalshirts, broeken en sokken van FC Breukelen. Op het veld werden we verrast door de tegenstander, want het team van CSW uit Wilnis was een meisjesteam.

Nadat de coach duidelijke afspraken had gemaakt met alle spelers werd er begonnen. Breukelen trok meteen ten aanval, wat na zo’n 5 minuten leidde tot de 1-0. Na een mooie voorzet van Sieb wist Lucca de bal in het doel te schieten. Meteen na het doelpunt kwamen de meiden van CSW in de aanval en na weer zo’n 5 minuten scoorden ze de gelijkmaker met een mooi doelpunt. Gelukkig kwam de rust snel en kon er even wat limonade worden gedronken en kon de coach weer even nieuwe tips te geven.

Na de rust kwamen de meisjes van CSW goed uit de startblokken, want al binnen korte tijd scoorden zij de 2-1. Maar dat lieten de jongens van F5 niet zomaar toe. Met extra inzet van het hele team en een paar hele mooie acties wist Abou wel 4x te scoren en wisten de meiden van CSW geen raad met de mooie schijnbewegingen en knappe combinaties. Natuurlijk was Abou de man van de wedstrijd en wist FC Breukelen te winnen met 5-2.

Na de wedstrijd nog even penalty schieten: weer een spannende strijd. Ik ben de tel verloren, maar spannend was het en onze keeper Max had een paar mooie reddingen. Jongens, mooie wedstrijd. Ga zo door. Tot volgende week.