D4 kampioen!

In de allerlaatste competitiewedstrijd van het seizoen is de D4 vanavond dik kampioen geworden. Met een ruime uitslag van 0-11 op Kockengen D2 werd het kampioenschap veilig gesteld op de nummer twee: ’t Gooi D3.

Een uitstekende prestatie van het team en begeleiding. De D4 was immers in de najaarscompetitie begonnen in de 4e klasse. Kampioen geworden en daarmee gepromoveerd naar de 3e klasse waar nu ook de eerste plaats is bereikt!

Na een aanvankelijk wat nerveuze start ging het ook na het eerste doelpunt nog niet zo goed. De gelijkmaker van Kockengen werd voorkomen door goed keeperswerk en in tweede instantie de lat. Gelukkig ging het daarna een stuk beter en kon de rust met 0-6 bereikt worden.

In de tweede helft werd het spelersveld omgedraaid door de coaches. De spitsen achterin dus. Ook hier ging het aanvankelijk moeizaam, maar de score kon worden uitgebouwd naar de 0-11 eindstand.

Van boven naar onder en van links naar rechts:

Mike, Menno (invaller), Shakysko

Bram, Menno, Timo, Kevin, Damian (blessure), Niels (invaller)

Tim, Tijn, Ruben, Stijn, Nakota

Niet op de foto: Coaches Gert en Ton en trainer Danny. Inge had de bloemen geregeld, top!

Met dank aan Kockengen voor de zeer sportieve wedstrijd en hartelijke ontvangst.

Kockengen D2 - Breukelen fc D4: 0 - 11 (0 - 6)