Breukelen E2 na goed toernooi toch uitgeschakeld.

Zaterdag 15 mei heeft de E2 een sterk toernooi gespeeld bij ’s Graveland.

Ingedeeld in de sterkste poule moesten we in rap tempo 3 wedstrijden spelen. In de eerste pot namen we sportieve wraak op ’s Graveland E1 waar we net daarvoor tijdens het panna wedstrijdje van hadden verloren. Het kleine en onoverzichtelijke pannaveldje
bracht ons geen geluk. Wij speelden Panna zoals het bedoeld is maar de scheids had er een andere kijk op. Helaas.

We speelden een stevige wedstrijd tegen een goed ’s Graveland. Door sterk verdedigen en goed keeperswerk hielden we de nul. Mees(0-1) wist een penalty te versieren met een heuse schwalbe J maar wist daar dan weer niet uit te scoren L. Gelukkig wist hij het recht te zetten door een echt spitsengoaltje. 1-0 en de buit was binnen. Het hele team een pluim!

De tweede pot, tegen Nederhorst den Berg E2, was moeilijk. Onze jongens waren moe van hun fanatieke pot en Nederhorst had tegen Desto E3 een makkie gehad. Conditioneel hadden we het dan ook zwaar en we gingen met 4-0 over de knie. Met name Jhan-Carlos en de verdediging deden het heel niet slecht.

De laatste pot tegen Desto liep alles op rolletjes. Vanaf de aftrap veroverde Mees de bal en wist na een mooie solo na ongeveer 10 seconden al te scoren. Lekkerrrr.

De rest van de pot kwamen we niet meer in gevaar.

Tim-Thom-en-Danny( 0-3) hielden achter alles dicht en Dax en Ollie werkten hard. Tygo en Mees(0-1, 0-2)overliepen de verdediging en uiteindelijk wisten we met 3-0 te winnen.

2 maal winnen in een poule van 3 is normaal gesproken genoeg om door te gaan,zou je zeggen…Dit keer echter niet. ’s Graveland had met 2-0 van Nederhorst gewonnen (2 eigen doelpunten…) en zo bleken we op doelsaldo toch nog derde???!!!

Helaas want het clubje was in vorm!

Gelukkig hadden we allemaal een goed gevoel na de wedstrijd en togen we opgewekt huiswaarts.