Veteranen 1 Bekerwinnaar!!

1273664779_110-knvb_beker.jpg

Sensationtionele bekeroverwinning FC Breukelen veteranen 1

Afgelopen vrijdagavond stonden de veteranen in Uithoorn in de bekerfinale tegen Parkstad. Een geduchte tegenstander, nog ongeslagen in de comptetitie met een doelsaldo van 123 voor en 23 tegen.

Een bijna complete selectie (Stefan, Willem en Erno waren nog op vakantie) begon om 19.00 uur aan de warming up.

De tegenstander was nog in geen velden of wegen te bekennen en toen ze het veld op kwamen hadden ze ook witte shirts. Toen dit eindelijk opgelost was begonnen we 20 minuten te laat aan de wedstrijd. De wedstrijdleiding had toen nog geen tijd gehad om de spelerspassen te controleren: toen ze dit in de rust wel deden waren opeens de beste 3 spelers van de tegenpartij onvindbaar.

De eerste helft werden we door Parkstad aan alle kanten voorbij gelopen en weggetikt maar konden we de schade beperkt houden. 2-1 ruststand.

Zonder de 3 beste spelers van Parkstad (die niet speelgerechtigd waren) begonnen we aan de 2e helft.

We waren nog maar net begonnen toen bij 2 counters het opeens 4-1 voor Parkstad was. Wedstrijd gelopen, of toch niet? Toen Marc z’n 2e goal maakte gloorde er weer hoop. Maar die werd meteen weer afgestraft met een mooi lobje over John heen. 5-2. De lampen rond het veld werden ontstoken maar bij Parkstad ging langzaam het licht uit. Wij zetten er nog een tandje bij. En bij 5-3 vond coach Richard het tijd om 3 verse krachten in te zetten. Helaas wist de grensrechter de regels niet, en vertelde dat we niet meer mochten wisselen. We spraken onze laatste reserves aan en opende een slotoffensief.

Vijf minuten voor tijd maakte, de net jarig geweest zijnde en nu oudste F.C. speler in het veld, gelijk. 5-5.

Het was toen al na tienen toen we aan de verlenging begonnen. Ondertussen was de dwaling van de grensrechter met de wisselspelers ook weer opgelost en kwamen alsnog 3 verse krachten in het veld. In de verlenging waren we de bovenliggende partij met dank aan de talrijke supporters die ons luidruchtig bleven aanmoedigen. Paul maakte de 5-6 en Sander 5-7.

Parkstad droop teleurgesteld af en wij haalden ver na elf uur de beker en bijbehorende medailles op. Het was nog lang onrustig bij onze sponsor Jan de Breukelaer.

Nogmaals dank aan de vele supporters die ons tijdens deze finale gesteund hebben!!

Namens; John, Dennis, Ruud, Adrie, Dammes, Martien, Paul, Kennedy, Ronald, Dennis, Marc, Sander, Jan, Leo, Ido, Rini, Hans, Johan, Richard