De E4 vergeet te voetballen

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen DVSU E2 op het programma.

Het verzamelen was wat moeilijk immers na Koninginnedag en dan ook nog verzamelen om 7.45 uur is erg vroeg. Dit was te merken de jongens waren wat stiller dan normaal. Het team uit Breukelen was vandaag niet helemaal compleet, immers keeper Tim en Middenvelder Jop waren beide afwezig.

De opstelling was na wat puzzelen compleet en waren de jongens klaar voor de wedstrijd. Het was duidelijk dat de jongens uit Breukelen moeite hadden met de nieuwe posities en hun tegenstanders wisten hier handig gebruik van te maken. Het team uit Breukelen werd keer op keer achteruit gedrukt. Uit een van deze kansen wisten de jongens van DVSU een doelpunt te maken, 1-0 achter.

Het team uit Breukelen probeerden met counters onder de druk uit te komen. Met een snelle uitbraak over rechts was het Ole die de bal hard inschoot en Maurick wist de bal met een sliding de bal over de lijn te glijden 1-1. DVSU voerde de druk op en wisten een corner te verdienen. Echter het was Breukelen die de corner afsloeg en met een diepe bal van Maurick was het Ole die alleen op de keeper afging en het werd 1-2 voor Breukelen. Net voor de rust wist het team uit Utrecht de gelijkmaker te scoren 2-2.

Na de rust was het DVSU die het spel maakte de jongens van Breukelen kwamen er totaal niet aan te pas. Het team uit Utrecht wist uit diverse aanvallen nog 4 maal het net te vinden. De jongens uit Breukelen gingen teleurgesteld naar huis, verloren met 6-2.

Jongens zaterdag 8 mei laatste competitie wedstrijd tegen OSM’75 dit is voor jullie de kans om het een en ander recht te zetten.