F3 uit tegen Hertha

Vandaag begonnen we met een trotse aanvoerder (Wessel) de wedstrijd tegen de mannen van Hertha.

We begonnen lekker met een mooie aanval van Joost op Rafael die hem met een harde poeier over schoot, maar de toon was gezet. De tegenstander wist niet echt gevaarlijk bij het doel van Bram te komen maar zorgden wel voor een goede verdediging door steeds twee mannetjes achter te houden wat het voor ons moelijk maakte.

Even later was het weer een mooie aanval van Joost op Jim waar een mooi schot uit kwam maar ook deze wisten we er niet in te krijgen. Wederom een mooie aanval van Jim (super afgepakt) op Milan die hem mooi mee gaf aan Wessel maar ook deze bal trof geen doel. Gelukkig wist Rafael hem na een mooie voorzet van Diana er toch in te krijgen, een mooi doelpunt en we konden de rust in met 1-0.

Na de rust kwam al vrij snel het tegen doelpunt, met een hele hoge bal vanaf het midden van het veld die helaas over Wouter heen ging 1-1.

Toen kwam het lat, paal, lat, lat, paal en o ja lat schieten van Milan helaas lukte het hem
niet om hem erin te krijgen, maar gelukkig kwam het toch nog goed en na een mooie voorzet van Bram wist Milan hem er toch in te krijgen. Rafael, Lucas, Wessel en Jim zorgden ervoor dat het achter goed dicht bleef en na een corner wist Diana de eindstand van 3-1 te verzorgen.

Toppers goed gedaan en heel heel veel succes en vooral plezier maandag tegen OSM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!