Eerste verlies D3 in de competitie

Vandaag de uitwedstrijd tegen Argon D4. We hadden nog allemaal de thuiswedstrijd in gedachten en wisten dat dit niet een gemakkelijke wedstrijd zou worden.

Met 8 auto’s op naar Argon. 07:45 verzamelen is toch niet zo gemakkelijk maar de opkomst was weer enorm.

In tegenstelling tot andere wedstrijden begonnen we dit keer wel fel en geconcentreerd. Gelijk vanaf de aftrap werd er mooi gecombineerd. Dit duurde echter maar een paar minuten omdat wij ons direct lieten intimideren door de tegenstanders. Je moet als team altijd je eigen spel spelen en je niet laten intimideren, we hebben dat al eens gedaan tegen Huizen en dat heeft ons belangrijke punten gekost.

In de 6e minuut was het al zover; na een doorbraak van Argon speler op een lange bal naar voren reageerden we te afwachtend en kon de 1 - 0 worden ingeschoten.

Na deze vroege tegentreffer is er verder niet veel op voetbalgebied gebeurd. Met twee goede kansen aan onze zijde en geen enkele meer voor Argon werd de wedstrijd uitgespeeld en bleef het 1 - 0. Gezegd moet worden dat we de scheidsrechter niet echt mee hadden. douwen met de handen werd wel bestraft tegen de D3 maar Argon bleef vrij uitgaan totdat een van de leiders hier moest gaan soufleren.

Het meest kenmerkende hier was wel dat een van de meest lieve spelers (Niels) eruit werd gestuurd voor praten. Maar uiteindelijk win je door goed te spelen en dat hebben wij teveel nagelaten.

Deze wedstrijd was de eerste verlieswedstrijd in de competitie vanaf de aanvang van de competitie in september 2009. Als we het hierbij laten dan kunnen we ook deze voorjaars competitie weer kampioen worden.

Argon D4 - FC Breukelen D3 1 - 0 (1 - 0)