Fc Breukelen E4- PVCV E3

Vandaag, zaterdag 17 april, stond op de topper tegen de koploper op het programma PVCV E3. Als de jongens nog uitzicht willen houden op de eerste plaats moest er vandaag gewonnen worden. Dit is geen makkelijke opgave immers de uitwedstrijd werd verloren met 7-1.

Na de gebruikelijke plichtplegingen kon de wedstrijd beginnen. Het waren de jongens uit Vleuten die met goed en mooi verzorgd voetbal de jongens uit Breukelen direct onder druk wisten te zetten. De eerste 10 minuten waren spannend maar de verdediging wist steeds de angel uit de aanval te trekken.

Na 10 minuten waren de jongens aan Breukelen gewend aan het spel van PVCV en trokken steeds meer het spel naar zich toe. Het team uit Breukelen kreeg ook kansen maar wisten deze niet te benutten. Na 20 minuten wist PVCV de score te openen en stonden de jongens van de Fc achter met 1-0. Van deze verwarring wist PVCV gebruik te maken en 2 minuten na de openingstreffer wisten zij ook de 2-0 te maken. Dit was ook de ruststand.

De jongens van de Fc begonnen de tweede helft met de intentie om zo snel mogelijk de aansluitingstreffer te maken. In deze periode wisten de jongens de rust niet te bewaren oom ook de verdedigende taken uit te voeren. De keeper en de verdediging hadden hun handen vol om nog meer tegentreffers te voorkomen. Helaas wist PVCV met een goed uitgevoerde aanval de 0-3 te maken.

Vanaf dat moment gingen de jongens uit Breukelen puur op de aanval spelen, rechter verdediger Beau kreeg de opdracht om mee aan te vallen. Met alles wat de jongens in huis hadden werd de aanval keer op keer gezocht en helaas een beetje geluk was vandaag niet aanwezig. Een slimme vrije trap werd door de goede keeper van PVCV gestopt. Het was bijna tijd en met de laatste kracht inspanning werd weer de aanval gezocht. Het was middenvelder Jop die met een mooi schot de 1-3 wist te scoren. Dit was ook de einduitslag.