SCH’44 E1- Fc Breukelen E4

Afgelopen zaterdag stond de uit wedstrijd tegen SCH’44 op het programma.Het was al duidelijk dat dit geen makkelijke wedstrijd zou worden. De thuis wedstrijd was met 4-3 gewonnen door als een team te knokken voor de bal.

Na de gebruikelijke wedstrijd bespreking kon de wedstrijd beginnen. Het waren de jongens van SCH’44 die het spel dicteerde, de jongens uit Breukelen hadden de bal nog niet aangenomen of de tegenstanders zaten erboven op. Toch was het Breukelen die de als eerste de score opende. Via een snel uitgevoerde counter werd Jayson alleen op weg gestuurd richting de keeper van SCH’44. Jayson bleef erg rustig en met een droge schuiver wist hij de keeper te passeren, 0-1 voor Breukelen.

Het was SCH’44 die druk bleef zetten en de jongens uit Breukelen stonden met de rug tegen de muur, maar met inzet en karakter wist men een tegen goal te voorkomen. Bijna rust en vanuit een counter werd wederom Jayson op pad gestuurd richting de keeper van SCH’44. Met een mooie lob wist hij de keeper te passeren…… maar de paal stond in de weg. Ruststand 0-1 voor de jongens van Fc Breukelen.

Na de rust werd de druk van SCH’44 opgevoerd en het duurde niet lang en de 1-1 was een feit. Het spelen werd Breukelen bijna onmogelijk gemaakt, de jongens kregen de tijd niet om een bal aan te nemen. SCH’44 wist met snelle aanvallen de 2-1 en 3-1 te maken.

Op dit moment nam Breukelen een risico om in de verdediging man op man te gaan spelen en de aanvallers de verdedigende taken te ontnemen. Deze tactiek leek te werken en via een snelle aanval van achteruit werd de bal naar Maurick gespeeld. Maurick tikte de bal gelijk door op Ole en die stond alleen voor de keeper en wist in 3 pogingen de goal te vinden, 3-2.

SCH’44 zette weer aan en wisten de goal nog te vinden, 4-2. Ondanks dat de jongens uit Breukelen moe gestreden waren werd weer de aanval opgezocht. De bal op rechts naar Maurick en via een snelle pass wist hij Ole te bereiken en…. goal 4-3. De jongens uit Breukelen zette alles op alle om een gelijk spel te bereiken. Met een laatste aanval over rechts werd de bal hard voor gegeven en kwam Ole van links inlopen, maar hij miste net de bal.

Einduitslag was 4-3 voor SCH’44.

Als je meer wilt weten van het team of ze wilt blijven volgen zijn ze te vinden op:

http://fcbreukelene4.ditismijnteam.nl