Weer een overwinning voor de F7!

Gelukkig mochten onze jongens deze keer weer aan de slag. Na de teleurstelling van vorige week (geen tegenstander) konden ze hun expertise eindelijk eens weer in een echte wedstrijd laten zien. Deze keer stond een uitwedstrijd op het programma tegen het meisjesteam F3 van CSW uit Wilnis.

We waren ruim op tijd en de jongens konden lekker even warmlopen en goed inschieten op Kerran die de eerste helft het doel probeerde schoon te houden. De eerste mooie actie van de dag was die van Johan (vader van Sten) die een levensgevaarlijke manoeuvre moest uitvoeren (over een hekje) om een van de ballen uit het slootje te halen.

Eindelijk mochten ze beginnen aan de wedstrijd, de mannen waren wel een beetje onder de indruk van de professionele uitstraling van het meisjesteam en waren er van overtuigd dat ze dit keer toch echt zouden verliezen. De eerste helft hadden Jens, Sten, Nick van S. en Nick W. de handen vol aan de voorhoede van Wilnis, langzaam maar zeker werden de meiden op hun eigen helft teruggedrongen en kon Lucas met een slim balletje het eerste doelpunt maken.

Na een korte rust begonnen ze aan de tweede helft, Nick W. nam de plaats onder de lat in en Kerran stond weer op zijn oude verdedigingspositie. Nu konden Jens en Sten iets meer naar voren zodat Sem, Mika en Lucas wat sneller konden worden aangespeeld. En met een geweldig resultaat: Sten maakte vanuit een moeilijke hoek een geweldig doelpunt! Zelfs de toeschouwers van de tegenpartij waren onder de indruk. Volgende week geen wedstrijd i.v.m. het paasweekend maar de week erop staan ze weer klaar voor een nieuwe uitdaging.