F3 thuis tegen Victoria

Victoria was vandaag de tegenstander en na even wachten op nog wat extra spelers van de tegenpartij konden we dan een paar minuten te laat beginnen aan een partijtje voetballen in de regen.

Het was vandaag een rare eerste helft een beetje rommelig, wel mooie aanvallen vooral van Breukelen maar het wou niet echt lukken.

Na mooie doel kansen van Milan, Diana, Wessel, Joost, Rafael en Lucas, werden we aan de kant wel een beetje hopeloos, want de bal ging er maar niet in.

Gelukkig liep het verdedig werk goed en zorgden Rafael, Jim, Wessel en Wouter ervoor dat Bram de eerste helft helemaal niks te doen had en kon schuilen onder de paraplu.

Maar gelukkig was het Milan die er net voor rust een mooie treffer in wist te krijgen.

In de rust werd de keep positie gewisseld en mocht Jim het doel de tweede helft gaan bewaken.

Na wat drinken en een peptalk kwam de F3 weer in actie.

De tweede helft begonnen we goed, met een lekkere aanval die er voor zorgde dat Bram een mooi doelpunt kon maken vanuit de hoek echt een beauty van een goal!!!!

De tegenpartij kwam eigenlijk niet echt aan de bal en als dit wel het geval was dan wist Breukelen de bal weer vrij snel af te pakken.

Wat ervoor zorgde dat Bram de 3-0 op zijn naam kon zetten, ook Victoria werd fanatieker wat van hun kant voor een mooi hard (helaas niet te houden) doelpunt zorgden.

Na een mooie aanval wist Diana de bal met een mooie voorzet bij Wessel te krijgen en die zorgde voor de 4-1(een lekkere verjaardags goal).

Een mooie uitslag en na een traktatie ging iedereen weer douche en aankleden en kunnen we ons opmaken voor een spannende wedstrijd bij OSM, volgende week.