De E4 wint weer!

Vandaag stond op het programma de wedstrijd tegen OSM ’75 E5.

Dit was voor de jongens van de E4 van Breukelen de 4e wedstrijd in de 2e klasse. De teller stond tot nu toe op 2 winstpartijen en 1 verliespartij.

Tijdens de voorbespreking werd aan de jongens inzet en karakter gevraagd en niet vanaf de 2e helft maar meteen bij aanvang van de wedstrijd. De jongens willen nog wel eens slap beginnen en moeten dan in de 2e helft het een en ander recht zetten. De opstelling was doorgenomen en het team was klaar voor deze wedstrijd.

In het begin zijn beide teams elkaar aan het aftasten en volgden diverse aanvallen beide kanten op. Het was Breukelen die het initiatief naar zich toe trok en met man en macht de aanval opzocht. In één van deze aanvallen was het Dion die van rechts met een snelle aanval zijn directe tegenstander achter zich liet. Met deze ruimte wist Dion wel raad en met een hard schot wist hij de bal achter de keeper van OSM te krijgen, 1-0 voor Breukelen.

De jongens van Fc Breukelen bleven de aanval zoeken maar waren slordig in het afronden. De jongens van OSM kwamen beter in de wedstrijd en wisten de verdediging van de Fc Breukelen te testen. Echter de verdediging wist deze aanvallen goed op te vangen en anders stond keeper Tim de aanvallers in de weg. Met de 1-0 werd de rust gehaald.

In de rust werd nogmaals benadrukt op het vrij lopen, eigen positie houden, denk aan je verdedigende taken etc. etc. De tweede helft begon erg rommelig, niet weten wie je directe tegenstander is, duels niet durven aangaan. In de aanval werd te weinig bewogen waardoor de aanval moeilijk bereikbaar was. Het spel golfde op en neer en met wat kunst en vliegwerk wist Tim de nul vast te houden. De jongens uit Breukelen kregen vele kansen maar deze werden niet benut.

De aanval werd weer eens opgezocht en het was Jop die met een afstand schot de keeper van OSM verraste en het was 2-0. Beide teams kregen naar diverse kansen maar er werd niet meer gescoord, eindstand 2-0.