2e overwinning F7

Afgelopen zaterdag mochten onze jongens eindelijk weer aantreden. Er stond een wedstrijd tegen de F4 van DOB uit Nederhorst ten Berg op het programma.

De eerste treffer viel al binnen de vierde minuut! Helaas niet voor ons….. Maar de jongens lieten het er niet op zitten en na een paar mooie acties stonden we al binnen een kwartier op een 3-1 voorsprong. Na een korte rust gingen ze gestaag verder. De een na de andere goal vloog de keeper van de tegenpartij om de oren. Zelfs het inbrengen van een extra man (vrouw) mocht de tegenpartij niet baten. Uiteindelijk werd er afgefloten met de voor ons prachtige eindstand van 8-1.

Trainer Herman kwam de verrichtingen van zijn pupillen ook nog even bekijken en ging tevreden huiswaarts.

Lucas mocht 6 doelpunten op zijn CV bijschrijven en staat bovenaan de topscorerslijst met een totaal van 11, Sten en Mika scoorden beiden 1 doelpunt.

Volgende week hopen de jongens hun 3e officiële wedstrijd te spelen tegen de F6 van Hertha in Vinkeveen. Wij houden u op de hoogte!