Korfbaluitslag B3 tegen Zuidvogels B5

Zaterdag speelde de B3 tegen Zuidvogels B5 een spannende wedstrijd. Helaas werd na een 3-4 achterstand bij de rust met 5-6 verloren.

De nieuwe B3 is een combinatie van de B2 en de B3. Helaas werd na de winterstop besloten de B2 op te heffen. Het bleek niet mogelijk om wekelijks drie B teams de wei in te sturen.

Onder leiding van John en Heleen en getraind door Ben hoopt dit team nog een aantal goede resultaten te boeken. De eerste stap werd zaterdag gezet. Beide teams deden weinig voor elkaar onder en scoorde er lustig op los. Het spel golfde heen en weer en ondanks de Siberische omstandigheden genoot het publiek met volle teugen. Voor de rust moesten de beide keepers reeds zeven maal de bal uit het doel halen. Omdat de spitsen van Zuidvogels net even scherper waren ging de ploeg uit Huizen met een 3-4 voorsprong de rust in. Ook na de thee bleven de teams vol op de aanval spelen wat resulteerde in nog meer doelpunten. Beide teams scoorde na de rust nog twee maal zodat er een 5-6 eindstand op het bord verscheen. Ondanks de nederlaag kan onze B3 op een goede wedstrijd terug kijken. Bij vlagen werd er goed gespeeld en de gehele wedstrijd toonde de ploeg inzet en karakter.

Als de ploeg zo doorgaat zullen er zeker goede resultaten volgen. Wij houden u via de site op de hoogte!!!!

( Leuker is het natuurlijk als u de jongens de volgende wedstrijd komt aanmoedigen)