F3 thuis tegen Altius F2

Vandaag is het super weer, het zonnetje schijnt maar het is wel behoorlijk koud.

De mannen van Altius begonnen gelijk goed en wisten al snel, na slechte verdediging van onze kant, Bram te passeren. Ondanks veel doelpogingen wisten we de gelijkmaker er niet in te krijgen. De eerste helft was er wel een hoofdrol weggelegd voor Diana maar helaas wist ze niet het doel te treffen.

We gingen dan ook de rust in met een 0-1 stand.

De tweede helft werd er gewisseld van keeper en mocht Lucas het doel verdedigen.

Er werd gelijk goed begonnen met een prachtig doelpunt van Bram. De tweede helft werd er beter verdedigd en zorgde Wessel, Jim, Wouter en Rafael voor het betere opruim werk achterin, wat er gelukkig voor zorgde dat de kansen van Altius niet voor een doelpunt zorgde.

Voorin werd er lekker aangevallen en dit zorgde voor een heel mooi hard doelpunt van Joost. Gelukkig 2-1 de dug-out kon weer een beetje rustig ademhalen want wat zijn ze daar fanatiek schreeuwen, juichen, gillen je wordt er gek van