Lekkere pot tegen wasmeer f3

Vandaag stond een wedstrijd op het programma tegen de mannen van Wasmeer F3, het was jammer van de regen maar ook de toeschouwers waren weer allemaal aanwezig.

Omdat Jim en Diana

op vakantie zijn hadden we twee invallers Thieme en Ruben.

We begonnen vandaag weer lekker aanvallend wat al snel een mooi doelpunt van Ruben opleverden. We waren scherp en gewoon weer lekker aan het ballen.

Na een paar mooie maar niet succesvolle aanvallen was het Milan die nog een mooi doelpunt wist te maken. Er werd goed verdedigd wat ervoor zorgde dat Bram de eerste helft niet veel te doen had. Dankzij een mooi doelpunt van Ruben konden we in de rust genieten van een mooie voorsprong van 3-0.

De tweede helft gingen we weer lekker van start met Wouter op het doel. We speelde lekker al was het soms wel een beetje op een kluitje of een beetje te veel het zelf willen doen, het liep en er werd goed verdedigd.

Wat er voor zorgde dat er een paar mooie doelpunten werden gemaakt in de tweede helft. In totaal maar liefst 4 doelpunten, 2 van de voet van Ruben, 1 van Milan en 1 van Bram.

Jongens! Ik als toeschouwer vind dat jullie lekker gespeeld hebben top.

Ruben en Thieme bedankt voor jullie inzet, super!