Goede start voor de F7

Eindelijk was het zover! De spelers van de F7 konden laten zien wat ze de afgelopen jaren bij de Brookies hadden geleerd. Zaterdag speelden ze hun eerste (mistige) wedstrijd tegen OSM F8.

Onze jongens gingen heel goed van start en binnen een paar minuten viel al de eerste goal!

De tegenstanders deden flink hun best om onze spitsen tegen te houden maar dat mocht helaas voor hen niet baten. De één na de andere goal vloog de keeper van de tegenpartij om de oren met als gevolg dat we in de rust al met 4-0 voorstonden. Na de limonade was de mist al iets meer opgetrokken zodat we goal nummer 5 t/m 10 goed konden zien. Ja u leest het goed, een einduitslag van 10-0!

Topscorer van de dag was Lucas met 5 goals, Sten scoorde er 2, Simon, Mika en Nick van S. scoorden er allemaal 1.

Opstelling:

Nick W. en Jens namen het keepen voor hun rekening, verdedigers Nick van S. en Kerran waren steeds meer op het midden van het veld te vinden. De multi-inzetbare middenvelders Sten, Sem, Jens (1e helft) en Nick W.(2e helft) die overal te vinden waren. En de spitsen Lucas en Mika die samen met terugvallende spits Simon de voorhoede beheerste.

Van links naar rechts: Simon Stevens, Sem Westmeijer, Lucas de Hartog, Nick van Senten, Nick Westmeijer, Mika Faverey, Jens Taverne, Kerran den Hertog en Sten Buls