F3 tegen Victoria F9 groot succes

Na een lange winterstop was het dan eindelijk weer zover we mochten voetballen voor het echie.

Na het warm spelen, begonnen de f3tjes tegen de mannen van Victoria en dat viel nog niet mee want ze waren snel en sterk. Na een paar mooie maar niet effectieve aanvallen van beide kanten was het Vistoria die Bram wist te passeren en 0-1 te maken.

Nu was het onze beurt, na een paar mooie kansen voor Milan, Diana en Wessel was het Diana die voor de verdiende gelijkmaker zorgde na een mooie corner.

Even wat drinken en een peptalk en we waren weer klaar voor de tweede helft, de opdracht was wakker worden(volgens de coaches sliep de helft nog) en actie.

Jim was het die de tweede helft het doel verdedigde en dat ging hem goed af, wel raakte hij samen met Rafael een beetje geblesseerd na een 3 mans kluts maar gelukkig deed de koude spray wonderen en konden de mannen wel door met de wedstrijd.

Door goed verdedig werk van Wouter, Wessel en Rafael lukte het Victoria niet om te scoren en de aan houdende aanvallen van Milan, Diana, Lucas, Joost en Bram zorgden voor veel spanning in de wedstrijd. Gelukkig wist Milan net voor tijd de winnende goal te maken en zijn de eerste punten binnen. Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!