Een spannende pot voor de F2

Vandaag was het eindelijk raak! Er kon weer gevoetbald worden. Iedereen was benieuwd hoe de F2 de winterstop zou hebben overleefd. Hoe zou het gaan tegen de F3 van Maarssen. Deze ploeg kenden we nog uit de eerste seizoenshelft. Toen wonnen we uit en verloren we thuis. Het waren steeds spannende wedstrijden. Hoe zou het nu gaan?

Ook nu werd het een spannende wedstrijd. Op doel stond natuurlijk Daan. Achter stonden Rik, die zijn debuut maakte in een competitiewedstrijd met de F2, Jurriaan en Yme. Het middenveld was voor Matt en Destin en voor stonden Pim en Olivier. Tommy kon helaas nog niet meespelen vanwege het knippen van zijn amandelen. De F2 van FCB ging direct los! De F3 van Maarssen werd onder grote druk gezet. Er werd goed gecombineerd en steeds werd de vrije man gevonden. Helaas werd er niet gescoord. Het enige wat Maarssen kon doen was loeren op een counter. En die kwam. Vlak voor het rust werd het 0-1.

In de tweede helft ging de strijd gelijk op. Maarssen had de smaak te pakken en wilde meer. Het spel golfde op en neer en er kwamen kansen voor beide ploegen. Maarssen was de eerste die weer scoorde 0-2. De F2 van FCB liet dit nu niet op zich zitten. Destin schoot knap op doel en de keeper kon de bal niet houden, 1-2. Breukelen probeerde de gelijkmaker te maken. Helaas werd het 1-3. Rik besloot toen maar eens vanaf stand te gaan schieten. Hij knalde de 2-3 erin. Dat het nog steeds koud was bleek. Daan was zo koud geworden dat hij zich liet vervangen in de goal door Yme. Helaas werd het 2-4. Breukelen gaf niet op en bleef aanvallen. Dit werd beloond! Rik maakte met een kanonsschot 3-4. Zou het nog gelijk worden? Helaas dat lukte niet meer.

Jammer jongens, goed gespeeld. Een gelijkspel was minstens verdiend geweest. Rik, fantastisch debuut! Tommy, beterschap! Volgende keer ben je er weer bij en dan winnen wij weer!